Auditor (Food Sector)

Nitelikler/Qualifications, İş Tanımı/Job Description:

 

GENEL NİTELİKLER
• Üniversitelerin Gıda Mühendisiği bölümünden mezun, • Gıda işletmelerinde kalite güvence ve/veya üretim departmanlarında en az 2 yıl deneyimli veya ilgili sektörde en az 2 yıl denetim deneyimi • Gıda sektöründe yasal mevzuatlara, HACCP ve hijyen uygulamalarına hakim • ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 ve OHSAS 18001 standardı uygulamaları konusunda bilgi ve deneyim sahibi, tercihen BRC ve IFS standartlarında deneyimi olan • Denetim ve belgelendirme süreçlerinde aktif görev almış, denetim raporlama konusunda yetkin ve tecrübeli • Yazılı ve sözlü iletişimde iyi İngilizce bilgisine sahip • MS Office uygulamalarına ve özellikle Excel tabanlı istatistik/veri analizine hakim • Prezentabl, iletişim becerileri gelişmiş ve kurumsal kimliği temsil yeteneğine sahip • Yurtiçi ve gerektiğinde yurtdışı sık seyahat edebilecek • Takım çalışmasına yatkın, analitik düşünce yapısına sahip • Stresi yönetmesini bilen, yoğun çalışma ortamına ayak uydurabilen, kendine güvenen, • İstanbul’da ikamet eden • B sınıfı sürücü ehliyeti bulunan • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
İŞ TANIMI
• Denetim ekibimizde görev alarak gıda tesislerinde yer alan üretici işletmelerde uluslararası kabul görmüş standartlara göre kalite, ürün güvenliği, GMP, hijyen, çevre yönetimi ve iş sağlığı/güvenliği konularında denetimler yapacak • Denetim sonuçlarının müşteri özel istekleri doğrultusunda zamanında ve etkin raporlanmasını gerçekleştirecek • Müşteri beklentilerini ve güncel denetim taleplerini yakından takip ederek planlama ekibi ve denetim ekibi arasında iletişimi sağlayacak, denetim uygulamalarını koordine edecek • “Tam zamanlı denetim” kadromuzda görevlendirilmek üzere deneyimli takım arkadaşı arıyoruz.

Paylaş :